0
Tevreden klanten
0
Producten
0
Verkoop per maand

Arkance Systems

Arkance Systems is een gespecialiseerd dienstverlener voor bouw, infrastructuur en industrie. Wereldwijd ondersteunen we bedrijven, organisaties en instellingen bij hun digitale transformatie naar CAD, BIM en Industry 4.0. Als Autodesk Platinum Partner en Autodesk en Trimble Authorized Training Center bieden we een breed palet aan CAD- en BIM-oplossingen en helpen we klanten dagelijks met het:

  • inrichten en standaardiseren van CAD/ en BIM-omgevingen
  • implementeren en optimaliseren van werkprocessen en werkmethodieken
  • adviseren, begeleiden en ondersteunen van projecten

Dat doen we met behulp van (maatwerk)oplossingen, software, hardware, cursussen en diensten.

We werken onder andere voor architecten, bouwbedrijven, advies- en ingenieursbureaus en overheidsinstanties. Daarnaast leveren we software en verzorgen we opleidingen voor inspirerende hogescholen en vooruitstrevende kennisinstituten.

CAD Accent

CAD Accent is opgericht in 1998 als zakelijke dienstverlener met een focus op AutoCAD. In 20 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende Autodesk specialist op gebied van Bouw en Infrastructuur. In deze rol werken wij landelijk als professionele dienstverlener voor onder andere advies- en ingenieursbureaus, architecten, bouwbedrijven en overheden.

Eind 2019 hebben wij ons aangesloten bij Arkance Systems. Arkance is een Europese organisatie, gespecialiseerd in CAD- en BIM-oplossingen en richt zich op Bouw, Infrastructuur en Industrie. Arkance heeft de ambitie om binnen vier jaar een Europese topspeler te zijn. Met deze stap halen wij nog meer kennis ‘in huis’ om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen en zetten wij het Accent op de toekomst!

website: CAD Accent

Greenock

Greenock is een sterke en stabiele organisatie met een enorm groeipotentieel. We zijn al 30 jaar actief op het domein van CAD, CAM, BIM en PLM. Hierdoor beschikken we aan een schat van kennis en expertise. We verkopen echter niet enkel software, maar bieden specialisten in de bouwwereld een totaalpakket met opleidingen, installaties, helpdesk en ondersteuning op maat.

Als Benelux-organisatie hebben we een vijftigtal werknemers met vestigingen in Aalst, Aartselaar, Luik, Ede (NL) en Bettembourg (Luxemburg).

Onze initiële hoofddiscipline en specialisatie is Computer Aided Design (CAD) en wordt toegepast in diverse bouwkundige en industriële vakgebieden, als Gold Partner van Autodesk. De meest gerenommeerde software-oplossingen voor CAD zijn: AutoCAD, Revit en Inventor.

Een tweede discipline is Computer Aided Manufacturing (CAM) en wordt voornamelijk gebruikt bij de fabricage van onderdelen en producten. Pimpel Benelux, onderdeel van Greenock, houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met specialistische CAM toepassingen en is hierdoor een referentie op vlak van aansturing van de meest complexe CNC-machines.

Website: Greenock

Itannex

Wij helpen bedrijven in de bouw en toeleverende fabrikanten met BIM vraagstukken, software oplossingen van Autodesk, onze eigen BIM Academy en onze gespecialiseerde BIM diensten. Wij voelen ons verbonden met de uitdagingen van onze klanten. Hierbij vinden wij het belangrijk om samen met onze klant verantwoordelijkheid te nemen voor het project waar we instappen.

We zetten sterk in op kennisontwikkeling van onze medewerkers en die van onze klanten. Het hebben van vakspecifieke kennis op alle facetten van het ontwerp en bouwproces is voorwaarde om een intensief partnerschap aan te kunnen gaan en succesvol de verandering gezamenlijk met onze klanten vorm te geven.

Website: Itannex

Onderdeel van Arkance

Arkance Systems maakt deel uit van het Franse Arkance. Met een compleet portfolio van hardware, software en diensten ondersteunen we organisaties in de bouw, infrastructuur en industrie bij de digitale transformatie naar CAD, BIM en Industry 4.0. We hebben de ambitie om binnen vier jaar een Europese topspeler te zijn. Momenteel zijn we in Europa gevestigd in: Nederland, België, Frankrijk, Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije.

Website: Arkance

Neem contact op

Softwareoplossingen en -diensten, om u te ondersteunen bij de digitale transitie van de gehele levenscyclus van uw projecten, van ontwerp tot bouw en onderhoud.