Bouw en Architectuur

BIM, AI, IoT, robotisering, 3D laser scanning, mixed en virtual reality, modulair bouwen… de bouwwereld is in hoog tempo aan het veranderen. Wat eens trends waren, is inmiddels aan de orde van de dag. Wij helpen u deze innovaties te omarmen, een flinke voorsprong te nemen en deze ook te behouden.

Lees meer

Infrastructuur

Maak projecten voorspelbaar, verklein de risico’s en ontwerp duurzaam voor mens en milieu. Met BIM, big data, cloud-computing en analysetools heeft u uw projecten onder controle. Samen sterk in de digitale transformatie van de infrastructuur!

Lees meer

Maakindustrie

Van het allereerste ontwerp tot en met massaproductie: de markt stelt steeds hogere eisen aan de maakindustrie. Het stroomlijnen van informatie en processen is daarbij cruciaal om kwaliteit te bieden en op tijd te leveren. Wij helpen u hierbij met advies, implementatie en training. Samen op weg naar Industrie 4.0!

 

Lees meer

Building Information Model (BIM)

BIM is dé standaard voor (samen)werken in de bouw. Sterker nog: het is steeds vaker een doorslaggevende factor bij het winnen van opdrachten. Deze werkmethodiek biedt rijkelijk kansen, maar er zijn zeker ook kostbare valkuilen. Profiteer daarom van onze kennis en ervaring.

Lees meer