logo-holixa-500px

Profiteer van de expertise van
ARKANCE SYSTEMS

Holixa is onze eigen ontwikkelingsafdeling en daar zijn we best trots op!
Ons team ontwerpt applicaties of plugins om de functionaliteiten van uw software aan te passen, te verbeteren of te verrijken. Zo zijn ze perfect aangepast aan uw behoeften en vergemakkelijken ze de dagelijkse taken van uw medewerkers. Hebt u een specifieke uitdaging voor ons team? Aarzel dan niet om ons te contacteren, één van onze ontwikkelaars stelt u zo snel mogelijk een oplossing op maat voor.

Holixa maatwerkoplossingen

Holixa bestaat uit een dertigtal ontwikkelaars die intern enkele aanvullende producten en softwareplug-ins maken om aan de specifieke behoeften van onze klanten en partners te voldoen.

  • Ontwikkeling van oplossingen die het gebruik van bepaalde functies van de software, ontwikkeld door partners als Autodesk en/of Trimble, verbeteren of verrijken.
  • Maatwerkoplossingen op verzoek van de klant om te beantwoorden aan de vereisten van zijn workflow.

Arkance Systems behoort tot het internationale Autodesk Developer Network. Dit is zowel een erkenning van onze vaardigheden als een garantie voor onze klanten om een contactpersoon te hebben die over strategische informatie beschikt ruim voordat deze openbaar wordt gemaakt.

Maatwerkoplossingen

Neem contact op

Softwareoplossingen en -diensten, om u te ondersteunen bij de digitale transitie van de gehele levenscyclus van uw projecten, van ontwerp tot bouw en onderhoud.